Luxusvaginát csináltatna a nyereményből egy transznemű valóságshow szereplő

transznemű, big brother, nemátalakítás, luxusvagina
Vágólapra másolva!
Hallie Clarke, a brit Big Brother jelenlegi szereplőgárdájának 18 éves tagja a szereplőtársak előtt vallotta be, hogy ő egy transznemű nő, és közölte azt is, hogy a 100 ezer fontos pénznyereményt "luxusvagina" műtétre használná fel.
Vágólapra másolva!

Clarke ezeket a kijelentéseket az újraindított sorozat október 9-i epizódjában tette.

Miközben a nővé válásról beszélt, Clarke-ot megkérdezték: tervezi-e, hogy kés alá fekszik a teljes átváltozás érdekében.

– mondta Clarke kerekesszékes szereplőtársának, Kerry Richesnek.

Clarke a továbbiakban elmondta, hogy tesztoszteronblokkolók segítségével igyekszik elnyomni a férfiasságát, egyebek mellett 16 éves kora óta hormonterápián vesz részt az ösztrogén elősegítse érdekében.

Clarke szerint a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnak nagyon hosszú a várakozási listája, ezért kénytelen volt magánorvosi kezelésekhez folyamodni és ez 30 ezer fontjába került a családjának.

Öt plusz öt év az NHS várólistáján" – panaszkodott Clarke, hozzátette:

Végső soron nem a szex a legfontosabb dolog. Az elme nem passzol a testhez, így lehet a legjobban leírni a transz létet. Női elmém van, de a testem nem illik hozzá" – közölte Clarke.

A Breitbart szerint a 18 éves Clarke-nak még nincs elég élettapasztalata ahhoz, hogy tudja, a szex "kényelmes" lenne-e számára vagy sem. Előfordulhat ugyanis, hogy a műtéti beavatkozás után „kényelmetlennek" fogja találni, mert

a betegek gyakran elveszítik a nemi szerveik érzékelését, és az ilyen sebészeti beavatkozások után nem képesek megélni a szexuális együttlét okozta örömöt.

A közösülés rendkívül fájdalmas lehet a transz nők számára, és a páciens élete hátralévő részében állandóan fennállhat az ismétlődő fertőzések kockázata is.