Bohár Dániel: Fájdalmas 500 millió

28. Budapest Pride Felvonulás, Budapest Pride 2023, felvonulás, menet, LMBTQ, LMBTQI+, leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer, interszexuális, aktivista, Budapest, 2023.07.15.
Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere
Vágólapra másolva!
Frissen nyomtatva, kötegelve, egymás utáni sorszámokkal - így érkezett a baloldal kampányába 500 millió forintnyi valuta. Az adománygyűjtő ládikákba ritkán dobálnak ebben a formában pénzt.
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely 99 Mozgalma 500 millió forintot költött a 2021-es baloldali előválasztási kampányban. Egy olyan kampányban szórtak el félmilliárd forintot, aminek aztán egy visszalépés lett a vége. Az 500 milliós összegről először Márki-Zay Péter beszélt, később kiderült, hogy pontosan jól tudta ez az összeget.

Karácsony kezdetben azzal védekezett, hogy ezt az 500 millió forintnyi eurót és fontot, mikroaodmányozók dobták össze olyan adománygyűjtő ládikákban, amiket senki nem látott. Nyilván mindenki tudta, hogy ez kamu, viszont az OTP feljelentéséből most már annyira kiderül a hazugság, hogy védeni sem lehet.

Karácsony Gergely pénzembere, Perjés Gábor frissen nyomott, kötegelt pénzeket vitt be a bankba, amilyeneket ritkán szednek ki ládikákból.

Onnan lehet tudni, hogy ez a botrány nagyon betalált, hogy azóta nem telik el nap a főpolgármester facebookos sírása nélkül. "Őt bántja a Fidesz!" "Le akarják járatni." Szóval a szokásos pozíciót vette fel. A különbség most viszont annyi, hogy itt bizony rendőrségi és NAV vizsgálat indult, a vádlottak padján pedig kevés lesz a hisztizés.

A sztori annyira kellemetlen minden baloldali pártnak, hogy az összes hallgat, ha pedig szóba kerül, akkor megpróbálnak sunnyogni.

Karácsony 500 milliója a balosoknak már most is nagyon fájdalmas és ki tudja mik derülnek még ki?!