Bohár Dániel: Mi lesz veled Európa?

Brüsszel, Belgium, lövöldözés, terrortámadás, terrorkészültség, 2023.10.17.
Brüsszel, 2023. október 17. Igazságügyi szakértők a lövöldözés helyszínén, Brüsszelben 2023. október 16-án. Brüsszelben a legmagasabb - négyes szintre - emelték a terrorkészültséget azt követően, hogy a város központjában két embert agyonlőttek, egy személyt pedig megsebesítettek a Belgium–Svédország Európa-bajnoki selejtező kezdete előtt. Mindkét áldozat svéd futballmezt viselt. Szemtanúk szerint az elkövető a lövések leadása előtt azt kiállította, hogy Allahu Akbar (Allah a leghatalmasabb). MTI/AP/Nicolas Landemard
Vágólapra másolva!
Hétfő este agyonlőtt egy migráns Brüsszelben két svéd foci drukkert, előtte pedig napokig ünnepelték a bevándorlók a Hamász terrorszervezet izraeli borzalmait.
Vágólapra másolva!

A szakértők előre jelezték, hogy nem lesz jó vége annak, hogy a nyugati nagyvárosokban migránsok ezrei ünneplik a Hamászt. A tömegpszichózis egyszerűen úgy működik, hogy az erőszak ünneplése erőszakot fog szülni.

És meg is történt. Brüsszelben játszott a svéd válogatott Belgiummal. A mérkőzésre sietett két svéd drukker, amikor egy migráns "allahu akbar" kiáltások közben agyonlőtte őket. Az országuk csapatának szerettek volna szurkolni, de kivégezte őket egy terrorista.

Nehéz szavakat találni.

Ami Nyugat-Európában történik az borzasztó.

Embereket ölnek meg, terroristákat ünnepelnek. És eközben a brüsszeli elit éppen azon ügyködik, hogyan lehetne még több migránst behozni Európába. Agyrém!

Mi kell ezeknek, hogy végre felfogják, hogy a kontinensünk tönkretételét végzik? Vagy mostantól az lesz a nyugati norma, hogy a meccsre járáskor rettegni kell a gyilkosoktól? Komolyan kérdezem!

Mi lesz veled Európa?

Mi lenne ha meghallgatnátok minket, magyarokat?!

Mi úgy döntöttünk, hogy nem kérünk az idegenek inváziójából, nem kérünk a terrorból. Nálunk nem is kell rettegni egy labdarúgó meccs miatt, ahogyan egy átlagos nap miatt sem.

Mi, magyarok biztonságban élünk és kevés nagyobb kincs van ennél a mai világunkban.