Joe Biden egy hatéves kislány fülét dicsérgette - videó

Joe, Biden, Németország,  Ramstein, légibázis,  2023.10.18.,
US President Joe Biden speaks to the press aboard Air Force One during a refueling stop at Ramstein Air Base on October 18, 2023 as he returns from a visit to Israel. (Photo by Brendan Smialowski / AFP)
Vágólapra másolva!
Joe Biden kritikusai ismét elővették a "Creepy Joe" jelzőt, miután előkerült egy megdöbbentő felvétel az amerikai elnökről, aki meglehetősen furcsán viselkedett egy hétéves kislánnyal. 
Vágólapra másolva!

Egy múlt vasárnapi vacsorán, amelyet a katonai szolgálatot teljesítők és családjaik tiszteletére rendeztek, Biden odament egy fiatal lányhoz, és közölte vele, hogy

Ezzel Mickey egér fülére utalt az elnök, ami a kislány fején volt.

Megkérdezte a lány nevét. A lány félénken azt válaszolta: "Catherine".

Biden közölte, hogy nagyon szép neve van és az anyját is így hívták, majd megkérdezte:

A lány megrázta a fejét, majd egy másik lány válaszolt:

A 81 éves Biden megjátszott meglepettséggel válaszolt: "Hat?"

A közösségi médiában felháborodtak az emberek. A Proud Elephant például csupa nagybetűvel azt tweetelte: "ez a fickó egy szatír!!!" Más kommentek között szerepelt az "kínos pillanat", a "tiszta kínos" és a "több mint hátborzongató".

Nem ez az első alkalom, hogy Joe Biden furcsán viselkedik gyerekekkel.

Nyáron a helsinki reptéren viselkedett megdöbbentően Joe Biden, hazaindulás előtt a nagykövetség dolgozóival és azok családjaival találkozott, amikor is

egy kislány ruháját elkezdte rágcsálni.

Tavaly pedig az Egyesült Államok elnöke egy oktatási intézményben adott randitippeket egy fiatal lánynak, miközben a vállát fogdosta.