Németországi munkára toboroznak

Vágólapra másolva!
Vendéglátóipari pozíciókra, valamint betegápolói és házi kisegítői munkákra keres munkavállalókat a német állami munkaerő-közvetítő október 6-7-én Budapesten. Az állásinterjúk német nyelven zajlanak.
Vágólapra másolva!

Elsősorban szakácsok, felszolgálók, recepciósok, szobaasszonyok, gyorséttermi eladók jelentkezését várja a bonni állami munkaerő-közvetítő. A meghirdetett állásokra 18 és 40 év közötti, szakképzett és/vagy minimum 2 éves szakmai gyakorlattal valamint a munkához szükséges nyelvtudással rendelkező jelentkezőket várnak.

Háztartási kisegítő és betegápoló munkákra is lehet majd jelentkezni a kirendeltségen. Könnyebbséget jelenthet számukra, hogy itt nincs életkori megkötés és kötelező szakképzettség sem: csupán a stabil németnyelv-tudást várják el.
Ami többek között a pályázáshoz szükséges: pályázati űrlap, német nyelvű szakmai önéletrajz, szakképzettség igazolása, referencia két-két példányban. Pontos információ a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal EU Integrációs kirendeltségén vagy a lakóhely szerinti munkaügyi kirendeltségen szerezhető.

A toborzás helyszíne és időpontja:
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal, Budapest, VIII. kerület, Kálvária tér 7.
Október 6-7., 9-16 óra