Demi Moore szerint a kora miatt mellőzik a filmesek

Vágólapra másolva!
Bár rengeteg pénzt áldozott a külsejére, mégsem kap komoly szerepet egyetlen hollywoodi filmben sem Demi Moore - az amerikai színésznő ismét hangot adott annak a meglátásának, hogy a "filmstúdiók és a producerek diszkriminatívak" az idősödő színésznőkkel szemben.
Vágólapra másolva!

Demi Moore amerikai színésznő az elmúlt három évben egyetlen jelentősebb szerepet sem kapott Hollywoodban - most egy interjúban ismét kifejtette: ennek nincs más oka, mint hogy elmúlt negyven éves, ezért sem a filmproducereknek, sem a stúdióknak nem kell.

"Nagyon komoly kihívással kellett szembenéznem az elmúlt években" - nyilatkozta a 44 éves híresség egy magazinnak. "Elmúltam negyven, és úgy tűnik, Hollywoodban egyszerűen nincsenek szerepek egy ilyen érett nő számára. Nem tudnak velem mit kezdeni."

A színésznő azt is nehezményezi, tulajdonképpen feleslegesen költött több százezer dollárt plasztikai sebészekre - annak ellenére, hogy a bőre fiatalos, az alakja pedig kifogástalan, mégsem alkalmazza senki.

"Mindent megtettem azért, hogy ne látszódjanak rajtam az évek. Megcsináltattam a mellemet, feszes a hasam és a combom, rendszeresen járok különböző kozmetikai kezelésekre, és jó néhány olyan ember van, aki segít karban tartani a testem" - panaszolta Moore. "De úgy tűnik, ez is kevés. Úgy néznek rám, mint egy őskövületre."

"Szerettem volna bebizonyítani, hogy nem csak egy húszas vagy harmincas éveiben járó sztár lehet szexis és vonzó" - mondta Moore a Red magazinnak. "De a stúdiók nem hajlandóak nyitni, ezért sokkal komolyabb fellépésre lenne szükség. A hozzám hasonló korú nőkben még igenis rengeteg potenciál van, és bármilyen szerepet el tudnánk játszani."

A Sztriptíz című film főszereplőnője egyelőre 29 éves férje, Ashton Kutcher oldalán vigasztalódik - míg volt férje, Bruce Willis egymás után kapja a jobbnál jobb szerepajánlatokat: a "kor nem számít" alapelv, úgy tűnik, csak a férfiakra vonatkozik...