Szerelmi horoszkóp október 11-től 17-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Kissé makacs hangulatban vagy, ami talán még nem túlságosan bántó vagy zavaró kedvesed számára. Mindenesetre megfigyelhető, hogy mindig és minden helyzetben te szeretnél dönteni, és ez hosszú távon nem biztos, hogy harmonikus hatást fejt ki. Lehet, hogy kedvesed nem mutatja ki a bosszúságát, és türelmesen kezeli a helyzetet, de biztos, hogy egy idő után beleun abba, hogy mindig te akarsz irányítani. Ne hagyd elmérgesedni a helyzetet!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon szenvedélyes hangulatban vagy a napokban, de általában is jellemző rád, hogy szereted az élet élvezeteit. Ezek közül is az erotika az, ami igazi lehetőséget jelent neked az érzelmi feltöltődésre. Mutasd meg kedvesednek, hogy nagyon vonzónak találod, ne félj attól, hogy nem viszonozza az érdeklődésedet. Talán túlságosan is vissza akarod fogni a saját szenvedélyességedet, és ettől könnyen válhatsz idegessé, nyugtalanná!

Ikrek (május 21. - június 21.)
A napi stressz után szerelmi életed egy védett kis zugot jelent számodra, ahová meghitt hangulatban bújhattok el kedveseddel. Itt igazán ki tudod pihenni magadat, és alakoskodnod sem kell, végre lehetsz önmagad. Ha igazán bensőségessé akarod tenni a hangulatot, akkor csinálj egy kis diszkrét félhomályt a lakásban, használj vörös vagy bordó kiegészítőket. Ráadásul hívd meg egy saját készítésű, mesterien elkészített vacsorára kedvesedet!

Rák (június 22. - július 22.)
Általában te vagy, akit nagyon nehéz kirobbantani otthonról, hiszen semmi kedved a bulihoz. Az otthonod jelenti számodra azt a helyet, ahol kipihenheted magad. A napokban azonban sokkal mozgékonyabb, nyitottabb hangulatban vagy, és szívesen bújnál ki a csigaházadból. Most azonban azt tapasztalhatod, hogy kedvesed túl fáradt ahhoz, hogy veled tartson. A barátaiddal is elmehetsz szórakozni!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon érzéki hangulatban vagy a szerelemben, és ha van állandó kapcsolatod, akkor rendkívül értékessé válhat a szemedben. Megtalálod annak a módját, hogy miként lelhetnétek még nagyobb örömötöket egymásban, talán ebben segítene, ha néhány napot kettesben tölthetnétek. Egy kisebb utazás nagyon jót tenne a kapcsolatotoknak, alkalmat adna a jó beszélgetésekre, közös időtöltésre! Ne hagyd figyelmen kívül, hogy fontossá válik számodra a szerelem testi oldala is!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon fontossá válik számodra a szerelemben az érzékenység. Olyan szeretnél lenni a napokban, mint egy doromboló kiscica, aki gyengédséget és figyelmet igényel. Ha partnered jól reagál erre, és megadja neked a kedvességet, akkor nagyon szép napokat élhettek meg együtt, érzelmileg is feltöltődhetsz. Ráadásul megerősödhet a kapcsolatotok, hiszen lelki értelemben is újra maximálisan egymásra találhattok!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Sok új élményben lehet részed a napokban, nagyon felpezsdülhet az életetek. Több olyan alkalom is lehet, amikor bemutathatjátok egymásnak barátaitokat. Ez egy olyan szál lehet közöttetek, amely még jobban összetartja a kapcsolatot. Osszatok meg minél több élményt egymással! Ha közösen végzitek a házimunkát is, akkor több időtök marad a szórakozásra! Így lehet teljes a szerelmetek a hétköznapokban is.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon szelíden, de határozottan szeretnéd rákényszeríteni az akaratodat a kedvesedre. Nem nagyon hagysz neki más választási lehetőséget, alkalmazkodnia kell az igényeidhez. Szerencsére túl sok feszültség nem várható közöttetek, hiszen kedvesed nagyon alkalmazkodó hangulatban van, és inkább elkerüli a konfliktusokat. Ez azonban nem jelenti, hogy maradéktalanul elégedett a helyzettel. Titokban bosszanthatja az akaratosságod.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Igazi izgalmakban lehet részed a napokban, nagyon felpezsdülhet a szerelmi életed. Mindig nagyon temperamentumos voltál, most gondoskodsz arról, hogy nagy hatást tehess kedvesedre. Szinte izzik körülötted a levegő, és szerelmed még akkor sem tudna ellenállni a bűverődnek, ha egyáltalán akarna. Nagyobb az esélye, hogy inkább örül annak: újra izgalmassá válik a szerelmi életetek. Okozz neki meglepetést - mindenféle tekintetben!

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon szenvedélyes hangulatban lehetsz, ami azért lehet különösen izgalmas, mert általában nem jellemző rád, hogy túlságosan temperamentumos lennél. Inkább visszafogott szoktál lenni a párkapcsolatban, néha talán egy kicsit szigorú vagy a kedveseddel. Most azonban megnövekszik a fogékonyságod - akár erotikus tekintetben is -, és ennek párod nagyon örülhet. Sokkal tüzesebbé válhat a szerelmi életetek!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon nyitott leszel a napokban, és ez remek alkalmat kínál az ismerkedésre, flörtölésre. Ez akkor lehet különösen érdekes számodra, ha éppen szerelmi partnert keresgélsz magadnak. Olyan ajánlatok jöhetnek, amelyek egyszerre nagyon vonzóak és felkavaróak, de az is igaz, hogy biztonságot kínálnak számodra. Ha új szerelmet szeretnél, akkor semmiképpen se maradj otthon, irány a kedvenc szórakozóhelyed!

Halak (február 20. - március 20.)
Olyan ember vagy, aki képes megtalálni a hétköznapokban is azokat az apró örömöket, amelyek igazi boldogságot okozhatnak. Neked egy szál virág is a világ legszebb szerelmi vallomása lehet. Most részed lehet a kedvességben, párod minden alkalmat megragad arra, hogy elhalmozzon a figyelmével. A szavak helyett a tettek beszélhetnek, próbáld meg észrevenni az egyszerű, de nagy jelentőségű gesztusokat!