Szerelmi horoszkóp december 20-tól 27-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Váratlan találkozásban lehet részed, amely nagyon felkavar. Találkozhatsz egy nagyon vonzó emberrel, olyannal, akiről mindig is álmodtál. A kapcsolat megmaradhat a romantikus, plátói szerelem szintjén, de ettől még lefoglalja minden gondolatodat. Pont az a jó benne, hogy el tudsz szakadni a valóságtól, s végre mersz egy kicsit álmodozni. Ha van kedvesed, akkor ne kösd az orrára, hogy megtetszett valaki!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon felpezsdülnek a kapcsolataid, többször is alkalmad nyílhat arra, hogy a barátaiddal együtt szórakozni menj. A buli pedig új szerelmet is tartogathat neked - de legalábbis egy könnyű, kellemes kalandot. Ügyelj arra, hogy a kapcsolat kezdetén még ne "láss bele" többet a kapcsolatba, mint amiről szól. Add meg kedvesednek az esélyt arra, hogy szabadon megmutathassa magát neked. Fogadd el, amit nyújtani tud!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Tulajdonképpen érdekelne egy új, fergeteges szerelem, s adódik is arra alkalom, hogy egy kis izgalmat vigyél az életedbe. Amikor azonban megkapod a lehetőséget, akkor végül úgy gondolod, hogy most fontosabb dolgod is van egy új kalandnál. Egyszerűen nem fér bele az életedbe a szerelem. A gondolataidat lefoglalja az ünnepi készülődés, úgyhogy végül úgy döntesz, hogy ezt a szerelmes kalandot egy kicsit elhalasztod.

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon szerelmes hangulatban vagy, szinte elemi igényed van arra, hogy kedveseddel minél több időt tölts. Fontos számodra a párkapcsolatod, de azért szívesen mész bele egy könnyed, játékos flörtbe is. Ügyelj arra, hogy ez ne jusson szerelmed tudomására, hiszen félreértheti a helyzetet. Legyen teljesen egyértelmű, hogy te csak hozzá tartozol. Nem lenne jó, ha a féltékenység jegyében telnének az ünnepek!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Általában kedves és vidám vagy, s ezt már kedvesed megszokhatta. A héten azonban nagyon szeszélyessé válsz, semmi nem jó neked, amit szerelmed csinál. Kifejezetten morgós hangulatban vagy - aztán az egyik pillanatról a másikra egészen fergeteges jókedv uralkodik el rajtad. Szerelmednek sok türelemre lesz szüksége. Ha megért, akkor nagyon hálás leszel neki, s végső soron megerősödhet a kapcsolatotok.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Több konfliktus is lehet közöttetek a kedveseddel: nem nagyon értetek szót a napokban. Mind a ketten azt gondoljátok, hogy a másik szánt szándékkal akar feszültséget kelteni, s ebből viták, veszekedések származhatnak. Szinte semmi kompromisszumkészség nincs bennetek, a vége pedig az lehet, hogy nagyon megbántjátok egymást. Figyelj arra, hogy ne mondj túlságosan sértő dolgokat a veszekedés hevében!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Szerelmes hangulatban vagy, s ráadásul az érzékiség is erősen a hatalmába kerít a napokban. Nemcsak az erotikus perceket szeretnéd megosztani kedveseddel, hanem az élet minden élvezetét. Sajnos azt tapasztalod, hogy párod nem túl fogékony arra, hogy kellemesen töltse veled az időt - talán túlságosan gondterhelt, vagy fáradt ehhez. Kérdezd meg, hogy miben segíthetsz neki, vagy legalább hallgasd meg a gondjait.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon vonzó vagy, s a napokban több szerelmi ajánlatot is kaphatsz. Az elismerések hízelegnek a hiúságodnak, de igaz, hogy téged a felületes kalandok soha nem érdekelnek igazán. Mély és elkötelezett szerelemre vágysz, amelyben, biztonságban érezheted magad. Ha kedvesed igazán szeretetteljesen bánik veled, akkor meg sem fordul a fejedben, hogy kalandba bonyolódj, pedig most igazán sok alkalmad lenne rá!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Semmi kedved ahhoz, hogy sülve-főve együtt legyél kedveseddel, most inkább egy kis szabad levegőre vágysz. Nagyon fontos a szerelmed, de szükséged lehet arra, hogy a barátaiddal is eltölthess egy estét. Ha ezt párod nem érti meg, akkor könnyen alakulhat ki kettőtök között konfliktus, hiszen neked soha sem jött be az "aranykalitkás" lét.

Bak (december 22. - január 20.)
Te magad sem tudod, hogy mit vársz el a kedvesedtől, de kifejezetten morgós hangulatban lehetsz. Olyan kis semmiségekért kötözködsz, amelyeknek valójában semmilyen jelentőségük nincs, ám alkalmat szolgáltatnak a veszekedésre. Elképzelhető, hogy valójában az irányítást akarod magadhoz ragadni - szeretnéd, ha minden úgy történne, ahogyan azt elképzelted. Ha békét szeretnél, akkor kompromisszumot kell kötnöd!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Romantikus elképzeléseid vannak a szerelemről - meglehetősen regényesen szeretnéd megélni a hétköznapokat. Arra vágysz, hogy kedvesed a tenyerén hordozzon, s szinte minden kívánságodat kitalálja. Fontossá válik számodra, hogy mindennap érezd az odafigyelését. Ha nem hallgatja végig a mondandódat, nem törődik veled, akkor nagyon csalódott lehetsz, s az is előfordulhat, hogy máshol keresed az érzelmeket.

Halak (február 20. - március 20.)
Általában igaz rád, hogy szégyenlős ember vagy, aki inkább a háttérbe húzódna. Lehet, hogy kedvesednek sem mered megmutatni a szenvedélyesebb arcodat, amely most nagyon is jellemző lehet rád. Fontos, hogy merj őszintének lenni szerelmeddel, hiszen hosszú távon ez lehet a kapcsolat sikerességének a záloga. Ne fojtsd el magadban a tüzes energiákat, inkább engedd szabadon, amit érzel. Garantáltan tetszeni fog kedvesednek!