Tévéműsorban keres barátnőt Paris Hilton

Vágólapra másolva!
Visszatér a valóságshow műfajához Paris Hilton amerikai híresség: a Simple Life egykori főszereplője egy új sorozatban "legjobb barátnőt" keres magának.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton amerikai híresség - aki többek között énekesnőként, színésznőként és divattervezőként is kipróbálta már magát - visszatér a valóságshow műfajához: egy most készülő műsorban "legjobb barátnőt" keres magának, 12 jelentkező közül próbálja kiválasztani azt, akivel "sülve-főve együtt lehet".

"Parisnak elege van azokból a barátokból, akik csak kihasználják őt, valaki olyat keres, aki hasonlít rá és akiben tökéletesen megbízhat" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás az US Weekly magazinnak.

"Ez a műsor más lesz, mint a korábbi valóságshow, a Simple Life" - folytatta a forrás. "Paris olyan arcát is megmutatja majd, amit eddig senki nem ismert. Biztos, hogy lesz benne néhány drámai pillanat is. Igazán 'csajos' műsornak ígérkezik."

A magát megnevezni nem kívánó forrás szerint a shownak még nincs címe, és az sem eldöntött, hogy melyik csatornán lesz látható.

Paris Hilton és Nicole Richie 2003 és 2007 között szerepeltek a Simple Life című valóságshow-ban.