Bizarr szobor készült Paris Hiltonról

Vágólapra másolva!
Daniel Edwards szobrász bizarr műalkotást készített a botrányos életű örökösnőről, Paris Hiltonról - állítólag azért, hogy "így hívja fel a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire."
Vágólapra másolva!


Daniel Edwards amerikai művész meglehetősen bizarr szobrot készített a Hilton vagyon botrányos életű örökösnőjéről, Parisről. A "Paris Hilton boncolása" című alkotás meztelenül, széttárt lábakkal, kedvenc ölebe, Tinkerbelle társaságában ábrázolja az énekes-színésznőt. Az alkotást május 11-én mutatják be egy New York-i művészeti galériában.

A szobor fején tiara, kezében pedig egy mobiltelefon látható, gyomra pedig kinyitható, így a kiállítás látogatói akár Hilton kisasszony életnagyságú belső szerveit is megtekinthetik.

Forrás: [origo]


"Ez a szobor nagyszerűen megragadja a korunk imádott és idealizált fiatal sztárjai által sugallt életmódot" - nyilatkozta a Capla Kesting Galéria tulajdonosa, David Kesting. "Daniel Edwards azért készítette ezt a szobrot, hogy mindenki figyelmét felhívja az ittas vezetés veszélyeire."

Daniel Edwards már korábban elhíresült meglehetősen egyedi szobrairól: két éve Britney Spears amerikai énekesnő szüléséről készített szobrot, de Hillary Clinton amerikai politikust, és Fidel Castrót is megörökítette már.