Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma - a nap nagy részében - a Hold a Szűz csillagjegyben halad, este kvadrátban áll a Plútóval. Csak úgy forrnak bennünk az energiák, és ezt akár veszekedések formájában is levezethetjük.
Vágólapra másolva!

Ma - a nap nagy részében - a Hold a Szűz csillagjegyben halad. Nagyon fontos az egészséges, rostdús táplálkozás. Ha helytelenül étkezünk, akkor bélrenyheség, székrekedés alakulhat ki. Kerüljük a zsíros, nehéz fogásokat!

Ma telihold van, ezért nyugtalanabbnak érezhetjük magunkat. Könnyen összeveszünk, ilyenkor kirobban belőlünk az idegesség. Nagyon fontos, hogy több türelmet mutassunk egymás felé a mai napon.

Szívesen segítünk családtagjainknak, kedvesünknek. Segítőkész módon vállalunk magunkra otthoni feladatokat. Ma megbeszélhetjük, hogy ki, hogyan kívánja kivenni a részét a családi teendőkből!

Este a Hold kvadrátban áll a Plútóval. Csak úgy forrnak bennünk az energiák, és ezt akár veszekedések formájában is levezethetjük. Ám sokkal kellemesebb mód, ha inkább a szexualitásban éljük meg az intenzív energiákat.