Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Szűz jegyében jár, szextilben áll a Vénusszal. Érdemes minél többet beszélgetni, akár olyan emberekkel is, akiket korábban valami miatt kerültünk - nagyon sok érdekes és hasznos informcióra tehetünk szert a mai napon.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Szűz jegyében jár. A Szűz napokon gyakran elfordulhat velünk székrekedés vagy hasmenés. Ez a probléma emésztőrendszerünk érzékenységéből adódhat, amit a Szűzre jellemző idegeskedés és aggodalmaskodás csak még rosszabbá tesz. A székrekedés panaszain könnyen segíthet, ha reggeli előtt megiszunk egy pohár langyos citromos vizet. Ez ugyanis segíti az emésztést és a méregtelenítő folyamatokat is megindítja a testben. A hasmenésre hajlamos emberek kerüljék el a túl fűszeres ételeket. Mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy a teljes értékű, sok zöldséget, gyümölcsöt, rostokat tartalmazó étrend segít az emésztés helyreállításában.

A hangulatunk a mai napon egy kicsit visszahúzódó lehet, viszont nagyon praktikusan állunk a világhoz. Érdemes elhalasztani a társasági eseményeket, találkozókat, inkább foglalkozzunk az otthonunkkal: takarítsunk (ezt ma különös örömmel tesszük), rendszerezzük a számláinkat, vagy nézzük át a gyógyszeres-szekrényünket, és írjuk össze, mi mindenre lehet még szükségünk.

A Hold ma szextilben áll a Vénusszal. Ez a nap nagyszerűen alkalmas mindefajta együttműködésre, akár a munkahelyen, akár a baráti kapcsolatokban, vagy a magánéletben. Ha valakivel régóta húzódó vitás ügyeink vannak, akkor a mai napon sokat tehetünk azért, hogy megoldjuk őket, és végre békét kössünk. A Vénusz az anyagi ügyeket is támogatja, ezért ha valamilyen megállapodást kell kötnünk, akkor a végső tárgyalásokat is érdemes a mai napra időzíteni: mivel az emberek sokkal engedékenyebbek, nyitottabbak a kompromisszumokra, mindenképpen nyereségre tudunk ma szert tenni. Érdemes minél többet beszélgetni, akár olyan emberekkel is, akiket korábban valami miatt kerültünk - nagyon sok érdekes és hasznos informcióra tehetünk szert a mai napon.