Vágólapra másolva!
 

A Wigan Athletic ausztrál középpályása, Josip Skoko egy évvel meghosszabbította szerződését. Az ES Troyes csatára, David Gigliotti az AS Saint-Etienne-be igazolt. A Juventus FC francia védőjét, Jean-Alain Boumsongot a Girondins Bordeaux szeretné hazacsábítani.

A Hansa Rostock felvette a kapcsolatot az egykori Bundesliga-gólkirállyal, a brazil Aíltonnal. A Bayer Leverkusen nem tart igényt két brazil játékosa, Athirson és Roque Júnior szolgálataira. A Hannover '96 megszerezte a Hamburger SV csatárát, Benjamin Lauthot, aki az előző fél évben kölcsönben a VfB Stuttgartban jászott. Az 1. FC Nürnberg a Feyenoord görög csatárával, Angelosz Hariszteasszal erősítene.

A Real Madrid védőjét, Raúl Bravót az Olympiakosz és a Genoa is csábítja. A Juventus FC legújabb kiszemeltje az RC Deportivo portugál középhátvédje, Jorge Andrade. A Blackburn Rovers visszautasította a Fulham FC ajánlatát csatáráért, Jason Robertsért. A Birmingham City megszerezte a svéd Hammarby IF ghánai csatárát, Richard Kingstont.

A Bayern München paraguayi csatárát, Roque Santa Cruzt a Galatasarayjal hozták kapcsolatba. Az Olympqiue Lyon érdeklődik a Bolton Wanderers francia csatára, Nicolas Anelka iránt. Az Udinese eladta védőjét, Cesare Natalit a Torinónak, viszont megszerezte az FC Zürich svájci válogatott játékosát, Gökhan Inlert. A Sampdoria leigazolta a Piacenza argentin védőjét, Armando Campagnarót.