Vágólapra másolva!
Gödöllő teniszben is - a város korábbi sikersportjaihoz, a röplabdához, a víváshoz és a futsalhoz hasonlóan - a hazai sportélet meghatározó szereplőjévé vált.

A Gödöllőn rendezett sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a férfigárda, amely eddig a másodosztályban szerepelt, az idén már az élvonalban játszhat. A csapatban olyan remek teniszezők szerepelnek, mint Kiss Sebő, Kisgyörgy Gergely, Balázs György, Tatár Zsolt, valamint a korábbi többszörös bajnok Noszály Sándor.

"Jelenleg négy nemzetközileg hitelesített pályán rendezzük a mérkőzéseket, de reméljük, hogy a közeljövőben további négy pályával bővül a játéklehetőség" - mondta Boros György klubelnök.

"A célunk elsősorban az, hogy elindítsuk a professzionális gyerekoktatást, és a legjobb edzők segítségével szerettessük meg a fiatalokkal a sportágat."

A nyolccsapatos bajnokság mérkőzéseit a jövő héten rendezik meg. Az együttesek két négyes csoportban vetélkednek egymással, és a két-két első helyezett jut be a szombaton és vasárnap esedékes rájátszásba.

"A minimális cél a finálé, ott pedig már minden megtörténhet" - mondta Simara János, a Kiskastély SE vezetőedzője.