Drew Barrymore zenei műsort futtat

Vágólapra másolva!
Drew Barrymore a producere a VH1 egy új produkciójának, melyben mai zenekarok versenyeznek egymással, a nyolcvanas évek szellemében. 
Vágólapra másolva!

Drew Barrymore a Nászok ászá-ban már jól hozta a nyolcvanas évekbeli figurát: most újra kísérletet tesz arra, hogy visszahozza a korszak zenéjét. A színésznő a producere ugyanis a Clash of the Music Videos című zenei műsornak, amely a nyolcvanas évek klasszikus számaira épít.

A show lényege, hogy két mai zenekarnak ugyanazt a régi számot kell feldolgoznia, és előadnia a közönség előtt. A dologból persze verseny lesz, aminek külön pikantériája, hogy a zsűrit mindig az adott műsorra kiválasztott klasszikus szám eredeti szerzői alkotják.

A sorozat a tervek szerint 2008 elején indul, és minden héten két új versenyzővel jelentkezik - a nézők így nem csak a nyolcvanas évek zenéjét, de napjaink együtteseit is megismerhetik. A VH1 produkciós vezetője, Michael Hirschorn is kettős célról beszél: a nézők egy részében kellemes emlékeket szeretne felidézni, míg az újabb generációnak bemutatná a ma már legendának számító együtteseket.

Az még nincs eldöntve, hogy hány rész készül a produkcióból (valószínű, hogy a nézettségtől teszik függővé), és azt sem lehet tudni, hogy maga Barrymore megjelenik a képernyőn vagy csak a háttérből irányítja a munkálatokat. A show egyébként a színésznő produkciós cégén keresztül készül, de a producerek között ott találjuk például a Strokes dobosát, Fabrizio Morettit is.