Állásbörzét rendeznek száz cég részvételével

Vágólapra másolva!
Kedden és szerdán mintegy száz állást kínáló cég részvételével országos állásbörzét rendeznek a budapesti Syma rendezvénycsarnokban. A szervezők nem csupán a végzősöket, hanem a már dolgozókat is várják.
Vágólapra másolva!

Az összes magyarországi felsőoktatási intézmény hallgatóit, frissdiplomásait, a néhány éves gyakorlattal rendelkező szakembereket várja október 30-án és 31-én Budapesten a Syma Sport és Rendezvényközpontban a HVG Online Zrt. illetve a Frissdiplomás Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft. közös országos állásbörzéje. A vidéki egyetemek, főiskolák a szervezőkkel együttműködve ingyenes külön buszokat indítanak a rendezvényre. A budapesti oktatási intézményekből is ingyenes külön buszok indulnak a börzére.

Közgazdászokat, mérnököket és informatikusokat keresnek

Az eddig regisztrált állásajánlatok szerint a legkeresettebb szakemberek a közgazdasági és pénzügyi végzettségűek, ezt követik a villamos- és gépészmérnökök, majd az informatikusok és a műszaki menedzserek. Ezen kívül még további 20 szakmában várnak jelentkezőket, így például keresnek agrármérnököt, vegyészmérnököt, terméktervezőt.

A szervezők a diplomázás előtt álló hallgatókon kívül a néhány éves tapasztalattal rendelkező szakembereket és a továbbképzések iránt érdeklődőket is várják.