Britney "teljesen tisztán" borult ki

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnő vérében sem alkoholt, sem drogokat nem találtak hétvégi összeomlása után - állítja egy magát megnevezni nem kívánó kórházi forrás. Az énekesnő barátai szerint Britney "pszichiátriai kezelésre szorul"; a gyermekeit nem láthatja.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő vérében nem találtak sem alkoholt, sem pedig kábítószert - árulta el egy kórházi forrás a PEOPLE magazinnak. A hírességet hétvégén szállították be a Los Angeles-i Cedars-Sinai Orvosi Központba, mert a péntek hajnali családi perpatvar hírére Spears házához kiérkező rendőrök szerint Britney "ismeretlen szer hatása alatt állt" és "veszélyt jelentett önmagára és másokra egyaránt."

"Britney annyira tiszta, amennyire ember csak tiszta lehet" - állítja a magát megnevezni nem kívánó forrás.

Az énekesnő valamivel több, mint egy napot töltött kórházban - annak ellenére, hogy korábban szakértők azt nyilatkozták, akár 72 órára is bent tarthatják, és vasárnap már vígan ebédelt új szerelmével, Adnan Ghalib fotóssal egy Las Vegas közeli étteremben.

Forrás: [origo]

Spears és új pasija



Spears barátai szerint viszont az énekesnőnek nem bulizásra, hanem sokkal inkább orvosi segítségre lenne szüksége - az ismerősök állítják, Britney "évek óta beteg, és pszichiátriai kezelésre szorul".

Az énekesnőtől, kórházi tartózkodásával egy időben, a fiait is elvették: láthatási jogait "a bíróság további döntéséig" felfüggesztették, így a kétéves Sean Preston és az egyéves Jayden James felügyeletét teljes mértékben Spears volt férje, Kevin Federline látja el.

Spears és Federline múlt hét pénteken hajnalban kapott össze, mert az énekesnő nem volt hajlandó átadni a gyerekeket az apjuknak, annak ellenére hogy a számára engedélyezett idő lejárt.

"Kevin felhívta a volt feleségét, hogy megbeszéljék a részleteket, de Britney arról kezdett beszélni, hogy inkább megveszi tőle a gyerekeket. 100 millió dollárt ajánlott Kevinnek, ha örökre eltűnik az életükből" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó, az énekesnőhöz közel álló forrás. "Kevin hallotta a hangján, hogy nagyon nagy a baj, azonnal hívta az ügyvédeit, akik riasztották a rendőrséget is."

Bennfentesek állítása szerint Spears bezárkózott a kisfiaival egy szobába, ahonnan nem mozdult, végül a rendőrök nyugtatták meg, annak a szakembernek a segítségével, akit a bíróság küldött megfigyelőnek.

Forrás: [origo]

Britney a mentőautóban



"Amikor a rendőrök bementek, Britney a földön ült, a két fiú a két karjában. Mindhárman nagyon rémültnek tűntek, az arcuk maszatos volt a könnyektől" - folytatta a bennfentes. "Britney arcán elkenődött a smink és rettenetesen kócos volt. Remegett és zokogott, látszott rajta, hogy alig tud magáról. Csak suttogott, hogy ne vegyék el a gyerekeit. Amikor azonban Kevin egyik testőre kivette a karjából az egyik fiút, beleharapott a férfi lábába."

A forrás azt is elmondta, Spears-t le kellett kötözni a hordágyra, mert nagyon agresszívan viselkedett, csapkodott és megpróbált belerúgni a testőrökbe és a rendőrökbe. A mentők ezek után szállították be a Cedars-Sinai-ba.

A legújabb pletykák szerint Britney egy televíziós adásban önti majd ki a lelkét a neves pszichológus-showmannek, Dr. Phil McGraw-nak, aki a kórházban is meglátogatta az énekesnőt - az adástól egymilliárdos nézettséget várnak.

"A családja kérésére kerestem fel Britney-t" - nyilatkozta Dr. McGraw. "Nyilvánvaló, hogy segítségre szorul. Nagyon aggódom miatta."