Snoop Dogg Madonnával duettezne

Vágólapra másolva!
Snoop Dogg a napokban tette közzé duettvágyait, szerinte a legmegfelelőbb az lenne, ha vagy Madonnával, vagy Mick Jaggerrel esetleg Bonóval készítene egy duettet. Ráadásul új ruhakollekcióval, egy kedvencbolttal, és zöldséges hálózatával a Snoopermarkettel jelentkezik ebben az évben.
Vágólapra másolva!

Snoop legutóbbi single-je a Sensual Seduction szerinte megmutatta érzelmes énjét is, de most újdonságokon gondolkodik. Azt nyilatkozta a napokban, hogy szívesen énekelne duettet Madonnával, Bonóval vagy Mick Jaggerrel. "Nagyon benne vagyok a rock-ban ember!" - foglalta össze mostani hozzáállását Snoop.

"A rapperek mostanában nem mozgatnak meg bennem semmit, ráadásul más mc-k nem tudják azt megtenni amit én, én mindig próbálok elszakadni a szokványostól."

A showbiznisz nagykutyája, arra nem adott egyértelmű választ, hogy legfrissebb Ego Trippin albumáról mi lesz a következő single a Sensual Seduction után.

Sokan azt sejtik, hogy a Feet Don't Fail Me Now a soros, ebben a dalban hárman is besegítenek a rappernek, Pharrell, Nelly és Charlie Willson. Bár Snoop korábban azt mondta az Ego Trippin csak az ő albuma lesz, mindenféle közreműködők nélkül, de ezek szerint a dolgok máshogy alakultak.

A rapper a duettezésen és az új single-ön kívül tervez egy nagyszabású turnét is ebben az évben, és közben egyéb üzleti vállalkozásait sem hanyagolja el. Új ruhakollekció, kisállatbolt és egy Snoopermarket nevű bolthálózat is elindul ebben az évben.

party.[origo].hu

Snoop Budapesten