Snoop Dogg fiai Beckhammel passzolgatnak

Vágólapra másolva!
David Beckham együtt passzolgatott Snopp Dogg gyermekeivel Los Angeles-i házuk kertjében - persze nem arról van szó, hogy a rapper sportolónak szánná utódait, a focista csupán egy valóságshow kedvéért rúgta a bőrt a csemetékkel.
Vágólapra másolva!

"Snoop igazi futballrajongó, ragaszkodott hozzá, hogy Beckhammel focizhasson. A kicsik imádták, hogy találkozhattak a példaképükkel" - nyilatkozta a rapper szóvivője.

Beckham persze nem csak azért ugrott be a Snoop-bírtokra, hogy tovább ápolják a sztárbarátságot. A kertben éppen a rapper Father Hood című valóságshowjának felvételei zajlottak.

Ismeretségük kezdete még a kilencvenes évekbe nyúlik vissza, ráadásul amióta Beckhamék az Egyesült Államokba költöztek, barátságuk is szorosabb lett.

Beckham most igencsak ráér, hiszen csapata a Galaxy nem jutott be az amerikai futballbajnokság rájátszásába, és egyébként is tervezett már egy futballakadémiát, úgyhogy kifejezetten jól jön neki ez a promóció is.

"Megkértem, hogy foglalkozzon egy kicsit a fiaimmal, hiszen ő az egyetlen, aki képes bárkivel megszerettetni a sportot" - mondta Snoop. És egyes hírek szerint a rapper is tanítgatni fogja a focista gyermekeit saját műfajára.

Snoppal kapcsolatos zenei aktualitás, hogy jövő márciusra ígéri Snoop Dogg Ego Trippin című új albumát. A nagylemezt beharangozó single, a Sensual Seduction máris széterjedt az interneten."

Father Hood

"A Sensual Seduction egy igazán dögös felvétel lett, és ha meglátjátok a hozzá készült klipet is, akkor fogtok igazán ámulni" - nyilatkozta a hiphopbiznisz nagykutyája.

party.[origo].hu