Fotóst támadott meg Björk

Vágólapra másolva!
Az izlandi énekesnőt egy új-zélandi repülőtéren kapta lencsevégre egy újság fotósa, amit Björk látványosan rosszul viselt: nekiesett a fotósnak, aki most jogi útra kívánja terelni az esetet.
Vágólapra másolva!

Björk új-zélandi tartózkodása igencsak rosszul végződött. Az izlandi énekesnő ugyanis nekitámadt egy fotósnak vasárnap reggel az aucklandi repülőtéren, aki most perrel fenyegette meg Björköt.

A fotós a repülőtérre érkező Björkről szeretett volna egy helyi újság, a New Zealand Herald magazin számára képet készíteni, de ez annyira felidegesítette Björköt, hogy nekiesett a fotósnak, még a pólóját is letépte a hátáról. Glenn Jeffrey fotós viszont nem kívánja annyiban hagyni az esetet, bírósághoz fordul Björk kirohanása kapcsán.

"Pár fotót készítettem, majd mikor megfordultam és indultam volna tovább, megrántotta a pólómat, és a hátamról leszakította. Pedig hozzá sem értem, és még szót sem váltottam vele" - meséli az esetet Jeffrey.

A fotós rögvest a hatóságokhoz fordult, jelenleg a rendőrség a reptéri belső kamerás felvételeket vizsgálja.

"Ha egy ember megtámadja a másikat, akkor a sértett igenis joggal fordulhat a hatóságokhoz, lehet itt bárkiről szó. Sőt, nem hiszem, hogy a munkám miatt, mert sajtófotós vagyok, bárkinek joga lenne bántalmazni" - fejezte ki felháborodottságát a 42 esztendős fotós.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy Björk vitába keveredett paparazzókkal. Még 1996-ban Thaiföldön sikerült hasonlóan megütnie egy fotóst, de később nyilvánosan is bocsánatot kért, így a bírósági eljárástól eltekintettek.