Charlie Sheen bojkottra hívja fel a nézőket

Vágólapra másolva!
Miután a bíróság elutasította kérelmét, Charlie Sheen a tévénézőkhöz fordult, hogy bojkottálják ex-neje valóságshow-ját, amelyben közös gyerekeik is szerepelnek.
Vágólapra másolva!

Denise Richards azt vette a fejébe, hogy saját realityt készít, amelynek központi témája, hogy egy egyedülálló nő miként neveli a gyerekeit Hollywoodban. Ennek megfelelően a műsorban szerepet kapnak Charlie Sheennel közös, két-, illetve hároméves gyerekei is - amit az ex-férj határozottan ellenez.

Sheen bírósághoz is fordult, ahol azt szerette volna elérni, hogy ő dönthessen gyermekei szereplését illetően. A per azonban rosszul sült el, a bíróság végül Richards javára döntött, aki azt kérte, hogy töröljék a színész beleszólási jogát az ügybe.

A reality így a tervezett formában kerül adásba a nyáron, Sheen viszont - ha már a bíróságon nem járt sikerrel - bojkottra szólította fel a tévénézőket: "Azt gondolom, egyszerűen csak bojkottálnunk kéne az egész hülyeséget, kifejteni egy masszív ellenállást" - mondta a People magazinnak. A gond csak az, hogy a színész ezzel a produkció malmára is hajthatja a vizet, hisz a nézők valószínűleg annál jobban fognak érdeklődni, minél nagyobb a botrány körülötte.

Sheen jelenleg a Két pasi meg egy kicsi című szituációs komédiában szerepel, melyet a Viasat3-on láthatunk minden hétköznap. A színész ezzel a produkcióval a legjobban kereső tévés színészek közé tornázta fel magát, alakításáért pedig Emmy- és Golden Globe-díjra is jelölték.