Helena Bonham Carter megmutatta névtelen kislányát

Vágólapra másolva!
Lesifotósok kapták lencsevégre Helena Bonham-Carter brit színésznőt a családjával: kedvesével, Tim Burton rendezővel, kisfiával, Billyvel és három hónapos kislányával, akinek a nevét még mindig nem hozták nyilvánosságra.
Vágólapra másolva!

Helena Bonham Cartert és családját - köztük három hónapos, eddig "rejtegetett" kislányát - egy lesifotós kapta lencsevégre London belvárosában: az egyedi stílusáról ismert színésznő rendező kedvesével, Tim Burtonnel, kisfiával, Billyvel és kislányával sétált, amikor lefotózták őket.

A decemberben született kislány nevét még mindig nem hozták nyilvánosságra; bár korábban megjelentek olyan hírek, melyek szerint Bonham Carter és Burton Indiana Rose-nak nevezték el a kicsit, a színésznő erre egy interjúban csak annyit reagált, hogy "nem tudja, honnan vették a lapok ezt a butaságot".

Forrás: [origo]


A Sweeney Todd főszereplőnője február elején még azt mondta, nem döntötték el, milyen nevet választanak a kicsinek.

"Mindenképpen olyan nevet szeretnék neki, amelyik tükrözi az egyéniségét, de nem akarok egyedül dönteni" - mondta Bonham Carter egy rádióinterjúban. "Tim éppen az új filmjét reklámozza, és alig van otthon, én pedig azt szeretném, hogy tölthessen egy kis időt a kislányával, mielőtt elnevezzük."