Idén újra MobilShow-Informarket!

Vágólapra másolva!
A tavalyi nagy siker után az idén november 6-a és 9-e között ismét jelentkezik a mobil- és internetkommunikációs show és vásár, a MobilShow-Informarket.
Vágólapra másolva!

A 2007-ben először összekapcsolt mobil- és internetkommunikációs kiállítások a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban fogadják a szakmát és a nagyközönséget. Az első MobilShow még viszonylag visszafogott látogatószámmal a SYMA csarnokban került megrendezésre 2006-ban. Az amúgy is problémákkal küszködő Budapesti Nemzetközi Vásár Infomarketje, pedig egy színes programmal gazdagodott a MobilShow által 2007-ben.

Hazánk legnagyobb, hasonló tematikájú kiállítása, a MobilShow és az Infomarket közös megjelenéssel mutatja be a 2008-as év mobiltelefon, PDA-, notebook-, konzol- PC- és GPS-újdonságait és kipróbálhatók lesznek a világújdonságok is!

A mobil és a PC találkozási pontjaival a nagyközönség látványos bemutatókon, míg a szakemberek fórumokon ismerkedhetnek meg közelebbről. Láthatóvá válnak az olyan, friss trendek, piaci irányzatok, mint a fix-mobil integráció erősödése, az okostelefonok kényelmes megoldásai internetezésre, az egyre népszerűbb laptopértékesítés mobilelőfizetéssel egy csomagban, az iPhone példájával a mobilfelhasználói felületek fejlődése, valamint az internetezési szokásokat alapvetően meghatározó országos 3G-lefedettség helyzete is.

Az esemény kiváló alkalom a mobilszolgáltatók, mobiltelefon-gyártók, internetszolgáltatók, internetes tartalomszolgáltatók, és minden, korszerű technológiával foglalkozó informatikai cég számára az új termékek és az új szolgáltatások közvetlen bemutatására. A show-elemekkel, rendhagyó elektronikus interaktív elemekkel színesített esemény a szakma és a közönség számára egyaránt érdekes és hasznos találkozót ígér. A kiállítások már a megújult Budapesti Vásárközpontban fogadják majd a kiállítókat és látogatókat.