Nyáron új lemezzel jelentkezik Beyoncé kishúga

Vágólapra másolva!
Augusztus 26-án lát napvilágot Beyoncé kistestvérének, Solange Knowles új lemeze. A Sol-Angel and The Hadley Street Dreams című album olyan sztárproducerek segítségével készült, mint Pharrell vagy Cee-Lo, Q-Tip és Mark Ronson.
Vágólapra másolva!

Hamarosan új lemezzel tér vissza Beyoncé Knowles kishúga, Solange. Ha minden igaz, augusztus 26-án landol a lemezboltok polcain a Sol-Angel and The Hadley Street Dreams címre keresztelt korong, melyre olyan nagyágyukat fogadtak Solange mellé mint Cee-Lo, Q-Tip, Raphael Saadiq, az Amy Winehouse mellett is bábáskodó Mark Ronson vagy épp Pharell, aki egyébként az elsőként kimásolt kislemez, az I Decided felelőse is egyben.

A sikerre garanciát adó zenei megfejtők mellett jó pár közreműködőt is meggyőztek Solange lemezén való szereplésre. A Floetry-ből Marsha Ambrosius hallható a Wanna Go Back című számban, a friss felfedezett Estelle a Same Song, Different Man-ban segédkezik, míg Lil Wayne a Champagnechronicnightcap című szerzeményben működik közre. Az egyik szerzeményt, az "Ode to Marvin" című dalt Marvin Gaye tiszteletére ajánlja. A lemezen szereplő számcímek közül már nyilvánosságra hozták a What's Going On-t, a T.O.N.Y.-t, a Sandcastle Disco-t vagy a Would've Been The One-t.

Solange Knowles 2003-ban hozta ki első lemezét Solo Star címmel, ami akkor a Billboard R & B/ Hip-Hop album eladási lista 23. helyéig jutott, és közel 112 ezer példányban talált gazdára az Egyesült Államokban, ami azt mutatja, hogy nem volt egy túl sikeres korong. Talán ezzel is magyarázható, hogy a nyáron megjelenő új hanghordozóra ilyen sztárgárdát vonultatnak föl.