Adj hangot a vámpírnak!

Vágólapra másolva!
Augusztus végén indul a Viasat3-on a Holdfény című vámpíros sorozat, amelynél a nézők dönthetik el, hogy ki legyen a főhős magyar hangja.
Vágólapra másolva!

A Moonlight, vagyis Holdfény című széria tavaly indult el az CBS-en: egy nyomozós sorozatról van szó, melynek sajátossága, hogy a főszereplő zsaru, Mick St. John egyben vámpír is - nem igazán a vérszíváson van tehát a hangsúly, a különös létforma bemutatása inkább csak arra szolgál, hogy megkülönböztesse Micket más tévés rendőröktől.

A sorozat az Interjú a vámpírral és hasonló filmek vonalát követi, modern környezetben, látszólag mindennapi emberként ábrázolja a vámpírokat - a főhős így nem alszik koporsóban, és a fokhagymától sem riad vissza.

Sőt mint kiderült, a véréhséget akár a jó ügy szolgálatába is lehet állítani: a Micket játszó Alex O'Loughlin pár hónapja a San Franciscó-i Vöröskereszt javára kampányolt, természetesen a szervezet vérgyűjtő akciójához toborzott embereket.

A Holdfény szinkronmunkálatai hamarosan elkezdődnek: a főszereplő magyar hangjáról nem önhatalmúlag dönt a csatorna, a Viasat e célra kialakított alhonlapján a nézők választhatnak három színész közül.

Dolmány Attila, Csík Csaba Krisztián és Haás Vander Péter versenyében jelenleg Dolmány Attila áll az első helyen, nem is kis előnnyel. Mindenesetre a másik két jelölt rajongói se keseredjenek el, inkább adják le itt a voksukat kedvencükre.