Vágólapra másolva!
Az E.ON csoport több mint a fél országra kiterjedően villamos- és gázhálózat karbantartásra, valamint az ügyfélszolgálat ellátására vár szándéknyilatkozatot, a felhívások a Közbeszerzési Értesítő szerdai számában jelentek meg.
Vágólapra másolva!

Az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. a E.ON Dél-dunántúli Áramszolgáltató Zrt., E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt., az E.ON Tiszántúli Áramszolgáltató Zrt., az E.ON Dél-dunántúli Gázszolgáltató Zrt., valamint az E.ON Közép-dunántúli Gázszolgáltató Zrt. nevében tette közzé a felhívásokat.

A feladatok között szerepel egyebek mellett a hálózatok ellenőrzése, bejárása, időszakos ellenőrző mérések és felülvizsgálatok végzése, hálózati berendezések ismétlődő karbantartása, feszültségmentesítés és felügyelet.

A szolgáltatás kezdete 2009. január 1., a szerződés határozatlan időtartamú lesz.
A teljes ellátási terület 55 171 négyzetkilométer, a vállalkozó 150 ezer ügyféllel kerül kapcsolatba évente. A nagyfeszültségű hálózat hossza 3978, a középfeszültségűé 34 395, a kisfeszültségűé 36 694, míg a gázhálózaté 17 557 kilométer.

A szándéknyilatkozatot július 24-ig kell benyújtani. A tárgyalásos közbeszerzési eljárás - ezt követően - további hirdetmény közzététele nélkül, közvetlen részvételi felhívás megküldésével indul. A közvetlen részvételi felhívást azok kapják meg, akik a megadott határidőre benyújtották szándéknyilatkozatukat.

A részvételi jelentkezéshez szükséges dokumentációt nettó 1 millió forintért kell megvásárolni.

Ugyanebben a szisztémában kér szándéknyilatkozatot az E.ON csoport az ügyfélszolgálati tevékenységre és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások ellátására. Ennek keretében 3 millió ügyfél megkereséseit kell fogadni 108 irodában. Kezelni kell mintegy 10 millió szerződést, ezekhez kapcsolódóan vállalni kell a számlázási és kintlévőség-kezelési feladatokat is.