Klasszikusok éjszakája dj Szeiferttel

Vágólapra másolva!
Most szombaton ismét C.U.E. Classics Party Gödöllőn a kilencvenes évek house slágereivel, és a zenét nem más szolgáltatja, mint hazánk egyik legtermékenyebb mixlemez készítője, Dj Szeifert.
Vágólapra másolva!

Száz százalékos időutazást ígérnek a szervezők, és kétkedésre semmi ok, ugyanis a kilencvenes évek meghatározó klubjának, a siófoki Flörtnek közkedvelt rezidense és lemezlovasa látogat el Gödöllőre.

Szeifert Zsolt tizenöt éves kora óta játszik különböző klubokban, pályája kezdetétől több évig dolgozott Siófok legnagyobb nyári szórakozóhelyein, ahol már fiatal dj-ként tapasztalatokat gyűjtött. Jelenlegi stílusa trance-hez közeli klubzene, letisztult egyedi vokálokkal, húzós alapokkal.

Ő az egyedüli magyar lemezlovas, akinek 2001 óta folyamatosan jelennek meg mixlemezei, melyeken felvonulnak a műfaj nemzetközi képviselőinek legjobb darabjai. Nevéhez fűződik a Flört Inside 1-2., a Travelling to Happiness mixkiadványok, valamint a Pure Trance sorozat, illetve az idén tavasszal kiadott nyolcadik mixlemeze, a Senses.

Saját szerzeményei közül már több mint tizenöt jelent meg hazánkban és világszerte, de producerként és szerzőként is részt vesz más előadók produkcióinak létrehozásában. Több mint tíz klip készült a számaiból, szívesen játszották őket a zenei csatornák.

Legutóbb egy frenetikus márciusi buli keretein belül Tommyboy szórakoztatta a nagyérdeműt, de most sem kell alábbadnunk, ugyanis Szeifert prezentálásában újra a klasszikus hangzást hallhatjuk egy éjszaka erejéig. A hazai színeket JoeNathan képviseli a szombati partyn a gödöllői Club Q-ban.

(x)