Éterben a budapesti party

Vágólapra másolva!
Markus Schulz és menedzsmentje néhány héttel ezelőtt úgy határozott, hogy Global Dj Broadcast rádióadásának novemberi zenei anyagát Budapesten rögzítik. A Budapest Trance Central nyolcadik felvonásán teltházas party keretében sikerült rögzíteni Markus Schulz szettjét a White Angelben.
Vágólapra másolva!

Óriási megtiszteltetés ez a magyar trance-szcénának: szettet - a budapesti közönség hangjával a háttérben - először november 6-án hallhatjuk a DI.FM online rádión. (A további rádióadók listája megtekinthető itt.)

Markus blogjában, a Trancetream.FM interjújában és a Mixmag.hu interjújában is elismerően nyilatkozott a budapesti közönségről - elmondása szerint Magyarország nem a "felkeresek egy helyet" kategória.

A DJ Mag szavazásán nyolcadiknak megválasztott Markus Schulz október végén jelentette meg második szerzői albumának remixelt verzióját.

Az albumon ugyanakkor helyett kapott egy új trekk, a The New World - melyet Markus a Csehországban megrendezésre kerülő Transmission nevű gigarendezvény himnuszának szentelt. Az arénás partysorozat immáron az ötödik részénél tart.

Tehát hangoljatok november 6-án a DI.FM -re, és élvezzétek Markus budapesti játékának minden percét.

party.[origo].hu

A budapesti party