Vágólapra másolva!
A CBA élelmiszerlánc tavaly is növelni tudta forgalmát: bruttó árbevétele 545 milliárd forint volt, amely mintegy 4 százalékos növekedést jelent a 2007-es 525 milliárd forinthoz képest.
Vágólapra másolva!

A magyar élelmiszerlánc az üzletek számának bővítésén túl, hangsúlyt helyezett a már meglévő boltjainak korszerűsítésére is. Így mintegy félszáz CBA üzlet esett át komplett külső-belső átalakításon. A cég adatai szerint a CBA rendelkezik a magyar élelmiszer-kereskedelmi láncok közül a legtöbb üzlettel országszerte, jelenleg ugyanis 3357 egységet üzemeltetnek, illetve látnak el áruval.

Az elmúlt évre visszatekintve a CBA-nál jelentős előrelépésként értékelték a Mol-lal kötött együttműködést, amelynek értelmében a CBA szállítja az élelmiszer termékeket a Magyarországon működő 320 Mol benzinkút üzleteibe.

További fontos esemény volt a cégnél, hogy a Minőség Nemzetközi Csillag platina fokozatú elismerésben részesült a hálózat. A versenyben a világ közel száz országának különböző tevékenységű vállalkozásai mérettetek meg, amelyek közül élelmiszer-kereskedelmi szervezetként egyedül a CBA-t találták alkalmasnak a jelentős elismerésre - közte a CBA.