Új modellt készít a Bugatti

Vágólapra másolva!
100. születésnapját egy új modellel ünnepeli a Bugatti. Bár még szinte semmit nem árultak el az új autóról, egy kép mégis megjelent róla.
Vágólapra másolva!

Az újdonságot régóta készítik, ennek ellenére bugattis berkeken kívül még a nevében sem biztosak. Egyesek szerint az autó a Royale nevet kapja, mások szerint viszont a kocsi, az alapító felesége után, Project Lydia néven készül. Így természetesen az sem biztos, hogy milyen autó lesz az új luxusjármű. Egyes hírek szerint a jármű egy Rolls-Royce Phantomhoz hasonló árú négyajtós lesz. Emellett az elmélet szólhat az a feltételezés, amely szerint egy ilyen Bugatti több alkatrészt kaphatna a készülő nagy Bentley-től, amely szintén a Volkswagenhez tartozik.

A most nyilvánosságra került kép állítólag egy rendezvénymeghívóról származik, a születésnapi ünneplést a Frankfurti Autószalonra időzítik. A függőleges LED fényszórócsík alapján valójában arra lehet következtetni, hogy ez a modell már nem egy Veyron-féle szupersportkocsi lesz, bár több mint valószínű, hogy ebbe is a négy turbóval lélegeztetett W16-os motor kerül.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]