Ősszel visszatérne a Bagi-Nacsa páros

Vágólapra másolva!
Nacsa Olivér nem bánja, hogy egy ideig nem volt műsora, ám most társával, Bagi Ivánnal mégis visszatér a képernyőre. A tervek szerint új műsorral és egy saját filmmel - és közben új Szomszédok-ról ábrándozik.
Vágólapra másolva!

Miután lejárt a szerződése a TV2-nél, Nacsa Olivér egy időre eltűnt a televízióból, leszámítva a csatornán vetített pókerműsor első néhány részét, és vendégeskedését a Mr. és Mrs. című show-ban. Ősszel régi kollegájával, Bagi Ivánnal együtt nemcsak új közös műsorral, de egy saját vígjátékkal is visszatérnek. A televíziónézők által elsősorban a Banánhéj és Médiacápa című műsorokból ismert humorista részleteket egyelőre nem akart elárulni a készülő produkciókkal kapcsolatban, mivel még mindkettő nagyon kezdeti stádiumban van, és aláírt szerződés előtt nem javallott tényként közölni terveket.

Nacsa az [origo]-nak elmondta, nem viselte meg se anyagilag, se szakmailag, hogy nem volt műsora jó ideje. "Megtanultam, hogy nem érdemes csak a bizonytalan televíziózásra alapoznom a jövőt, mellette több lábon is kell állni, és számomra ezt a biztonságot üzleti vállalkozásaim és fellépéseim biztosítják" - tette hozzá. Jelezte emellett problémáját a mai műsorstruktúrával kapcsolatban, ami olyan irányvonalat képvisel, amivel nem tud azonosulni, bár a paródia szempontjából kétségkívül jó táptalajnak tartja.

Arra a kérdésünkre, hogy az általa felvetett új Szomszédok sorozatra volna-e igény, igennel felelt. "A Szomszédok a Dallas-hoz hasonló, nosztalgiát ébresztő kultikus sorozat, amely az emberek igazi életét és problémáit mutatja be, bizonyítva, hogy azok húsz év alatt nem sokat változtak, tehát foglalkoztatja az embereket. Ha volna rá lehetőségem, újraforgatnám a Magyar Televízióban újra ismétlésre került teleregényt" - ábrándozott.

Eiler Ádám