Talmácsi a dugók ellen

Vágólapra másolva!
Gyorsaságimotoros világbajnokuknak elege lett a dugókban való ácsorgásokból, ezért idén tavasszal robogóra váltott, ami annyira megtetszett neki, hogy gyorsan alapított egy robogós klubot. Talmácsi Gábor ezzel szeretné elérni, hogy még többen üljenek át autóból motorra, és egy kicsit össze akarja hozni a magyar robogós társadalmat.
Vágólapra másolva!

Talmácsi Gábor szabadidejében idén egy 250 köbcentis Yamaha X-Maxszal közlekedik és intézi ügyes-bajos dolgait, ami annyira megtetszett neki, hogy néhány barátjával közösen alapított egy robogós klubot. Világbajnokunk nem titkolt célja ezzel a kezdeményezéssel, hogy népszerűsítse a robogózást, mint közlekedési alternatívát, ezzel is csökkentve a dugókban ácsorgó autók számát.

Fotó: Nógrádi Attila [origo]

Talmácsinak elege lett a dugókból és inkább robogóra váltott
(Még több kép a galériában. Kattintson a képre!)


A klubhoz gyakorlatilag bárki csatlakozhat, ha regisztrál az alábbi emailcímen, ami után sms-ben és emailen keresztül kaphat információkat a klub országos eseményeiről. Talmácsi elmondása szerint jelenleg még csak az a cél, hogy minél több tagot gyűjtsenek, mert így a későbbiekben eredményesebben tudnak majd tárgyalni különböző gyártókkal, szervizekkel és motoros iskolákkal kedvezményekért.