Újabb középhátvéd dőlt ki az angoloknál

Vágólapra másolva!
Az angol válogatott orvosi stábja szerint Ledley King sérülése komolyabb a vártnál, és három hét kihagyásra kényszerülhet. Fabio Capello tehát Rio Ferdinand után újabb középhátvédről mondhat le, King helyettese Carragher, Upson és Dawson közül kerülhet ki.
Vágólapra másolva!

Rio Ferdinand után újabb középhátvédje sérült le Fabio Capellónak, az angol válogatott szövetségi kapitányának. A Ferdinand helyén kezdő Ledley King az USA elleni szombati mérkőzésen szenvedett ágyéksérülést, és a csapat orvosai szerint felépülése három hetet vehet igénybe.

King már a mérkőzés elején fájdalmat érzett, de az első félidőt még végigjátszotta. A Tottenham védőjének krónikus térdproblémái vannak - csak heti egyszer játszhat mérkőzéseket és nem végez labdás edzéseket, csak a konditeremben erősít a meccsek között -, mostani sérülése azonban nincs ezzel összefüggésben.

A vb hátralevő meccsein Terry partnere a védelem tengelyében Jamie Carragher, Matthew Upson vagy Michael Dawson közül kerülhet ki. Anglia legközelebb június 18-án lép pályára, Algéria ellen.