Pénzéért ölték meg Michael Jacksont a nővére szerint

Vágólapra másolva!
Azért ölték meg Michael Jacksont, mert holtan többet ért, mint élve - állította egy tévéinterjúban a tavaly elhunyt sztár nővére, LaToya. Jackson egy nap híján egy éve hunyt el.
Vágólapra másolva!

Az igazságot követelte LaToya Jackson, az egy nap híján egy éve elhunyt Michael Jackson nővére testvére halálának ügyében. LaToya egy tévéinterjúban beszélt arról, hogy öccsét azért ölték meg, mert többet ért holtan, mint élve. LaToya azt állította, testvére egyértelműen gyilkosság áldozata.

A zenekereskedelemmel foglalkozó Billboard magazin a hét elején tette közé, hogy az egykor Jackson tulajdonát képező jogdíjak révén a néhai sztár vagyona halála óta egymilliárd dollárral nőtt.

A sztár halála miatt egykori orvosát, Conrad Murrayt gyanúsítják gondatlanságból elkövetett emberöléssel. A férfi ártatlannak vallotta magát, jelenleg perének kezdetére vár. Halálnak első évfordulóján rajongóinak várhatóan megengedik, hogy amúgy nem látogatható sírboltja közelében virágokat helyezzenek el egy teraszon a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben - jelentette a BBC.