Szenvedélyes szórakoztatás: házipornó az interneten

Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi, a TV2 népszerű sorozatszínésznőjének választottja kamerák előtt bizonyított. Vagy mégsem? Minek tekinthetjük az önkielégítés exhibicionista megközelítését, amikor nem csak a maga örömére jár a keze valakinek, de a szexi magánakcióval szórakoztatni kívánja a virtuális látogatókat is? Te szívesen látnád magad viszont egy weboldalon, gyönyörszerzés közben?
Vágólapra másolva!

Netes prostik bűvöletében


Egyre többen vannak, akik pénzt keresnek ezzel, hol többet, hol kevesebbet, és szexuális értékük megegyezik a kattintások számával. Minél többen kíváncsiak az idomokra, a nemi szervek mezítelenségére és a virtuális önkielégítésre, annál magasabb a havi kereset. Bárki jelentkezhet a műsorra, nem utasítanak el senkit, igazi háziasszony torna egy kis plusz konyhapénzért, bár az egyetemi tandíj is remekül megoldható belőle. Plusz előny, hogy alapszintű számítógépes ismeret is elegendő hozzá, bár a kamera helyes használata elengedhetetlen, így érdemes gyakorolni kicsit jelentkezés előtt. A feladat egyszerű: a saját otthonukban (vagy ahol szeretnék) kamerák előtt kell játszadozniuk. Saját magukkal. Akadnak, akik profi módon teszik ezt, szinte szépek és érzékiek a mozdulatok. Hiteles a test vonaglása, a félig lezárt szempillák, a nyitott száj remegése orgazmusról árulkodik. Vagy arról, hogy ügyesen játszik a házi pornóművész.


Morális kérdések aligha merülnek fel, hiszen valódi érintkezés nem jön létre, test testnek nem feszül, és mégis valamiért izzadt és lihegős a műfaj. Ám létezik, igény az van rá, és egyre szélesedik a piac.


Csak a hátad vonalát édes...


Házi pornót azonban saját szórakoztatásunkra is készíthetünk. Már ha merünk, vagyis, ha határtalan bizalommal tekintünk párunkra, aki lelkesedésével képes magával ragadni minket... egészen egy kamera elé. Ki ne hinné el szívesen, hogy testének körvonalai megörökítésre méltóak, és különben is, mennyire klassz lesz majd húsz év múlva leporolni a lemezt és gyönyörködni a fiatal test még üde szépségében.


A házi pornó forgatókönyvét közösen írhatjuk: ha tudatos az akció, akár még jól is sikerülhet a dolog. Persze csak akkor menj bele, ha valóban kíváncsi vagy arra, hogy is mutat a tested szex közben a legváltozatosabb pozíciókban. Lehet magad is meglepődsz majd azon, hogy tulajdonképpen szépek vagytok. Mind a ketten. És hogy mennyire összecsiszoltak a mozdulataitok. A házi használatra készült pornó pikáns csemege lehet, és jótékony hatása is közismert: főleg a lányok számára belevaló, szexi önbizalom tréning, hiszen kifejezetten izgalmas érzés lehet látni, mekkora lendülettel és szerelemmel ölel minket kamera előtt is a kedves. Egy idő után garantáltan elmúlik a pirulás.


Orgazmus a kamera előtt


Magad is készíthetsz azonban házi videót, kizárólag önmagadról. A legtöbben ezt gátlásaik oldására használják, és azért, hogy egyszer végre szemtől-szembe lássák, hogyan is működik a testük, milyen látványt nyújt, amikor tűzbe borul, izgalomba jön az ágyék. A pasiknak könnyű dolguk van, hiszen kamera nélkül is szemmel látható a dolog, a nők azonban aligha szembesülhetnének technikai segítség nélkül az éppen orgazmust produkáló szeméremtest látványával.


Hogy az elkészült szoba-pornóval aztán mi történik, csakis rajtad áll. Ha elég bátor vagy (és kész egy azonnali erotikus támadásra) esetleg adott alkalommal meglepheted vele párodat. Egyéb esetben érdemes sokszor és tüzetesen megtekintened a felvételt, hogy elhidd végre, a pasik és főleg a párod számára vonzó területet örökítettél meg. Épp a csúcson.


Forrás: istockphoto
Forrás: istockphoto

Titkos felvételek - amikor a szomszéd is láthatja


Ha nem virtuális pornóból élsz, vagyis fontos számodra, hogy az intim helyzetekben készült fotók, vagy felvételek ne kerüljenek illetéktelen szemek elé, továbbá nem akarsz kínos vagy veszélyes helyzetbe kerülni, vegyél figyelembe néhány alapvető biztonsági előírást:
a legfontosabb, hogy a digitális kamerával, fényképezőgéppel készült felvételeket mentsd gépre, másold ki dvd-re - széfbe vele. A gépből, a számítógépből is töröld véglegesen a felvételeket, azt ugyanis sokkal többen tudják feltörni, mint gondolnád. Neten soha ne küldj magadról kompromittáló fotót, videót a legjobb barátnődnek se! Soha nem tudhatod, ki fog visszaélni vele, vagy barátnőd, hogyan tárolja azt a továbbiakban.


Ha a párkapcsolat zátonyra fut, időben és közösen semmisítsétek meg a felvételeket, nehogy a bosszúvágy felébredjen valamelyikőtökben. A legtöbb esetben ugyanis éppen a volt kedves az, aki búcsúajándékul fellövi a netre az erotikus filmkockákat.