3D-ben küzdhetünk az új Call of Dutyban

Vágólapra másolva!
3D-s megjelenítéssel fog rendelkezni az év legjobban várt lövöldözős játéka, a Call of Duty: Black Ops. A térbeli megjelenítéssel kecsegtető verzió a két konzolon és PC-n is elérhető lesz.
Vágólapra másolva!

A játék a karácsonyi szezont csupán pár héttel megelőzve, október közepén jelenik meg. A játékipar azt várja a címtől, hogy 2010 legnagyobb forgalmat generáló videojátéka legyen. A 3D verzió Xbox 360-on, PS3-mon és PC-n egyaránt elérhető lesz.

A Black Opsot fejleszőt Treyarch stúdió vezetője szerint a 3D-s megjelenítésre azért van szükség, mert sokkal megélhetőbb, magába fogadóbb élményt nyújt, mint a sík monitorok képe. "Ha célzok, a piros célpötty 3D-ben jelenik meg az ellenfélen. Ha valaki a sikátor mélyén áll, az olyan, mintha valóban ott állna" - mondta Mark Lamia Treyarch főnöke.

A Call of Duty 3D-sre váltása azért is fontos hír az ipar számára, mert a lövöldözős játékból legendásan sokat szoktak eladni. Az előző, Modern Warfare 2 című epizódból több mint húszmillió példány kelt el. Ha a Black Ops meg tudja ismételnia sikert, az a 3D-s megjelenítés népszerűségét is emelheti.