Nem bánta a férje Lucy Lawless erotikus jeleneteit

Vágólapra másolva!
Egyáltalán nem bánta Lucy Lawless producer férje a Spartacus: Gods of the Arena című, január 21-án rajtoló sorozatban a felesége által előadott szexjeleneteket.
Vágólapra másolva!

A Magyarországon is bemutatott Spartacus: Vér és homok című széria első évadjának előzményeit mutatja be a Spartacus: Gods of the Arena, amelyben több, korábban látott színész is szerepel - pont maga Spartacus, Andy Whitfield sajnos betegsége miatt nem.

Az itthon Xena szerepében megismert színésznő, Lucy Lawless azonban aktív volt, sokat forgatott, és szexjelenetekben is részt vett, ami nem meglepő, hiszen az Vér és homok alcímet viselő sorozatban is fontos szerepe volt az nemiségnek, az intrika, a vérontás, gyilkolás mellett. A színésznő a napokban az Access Hollywoodnak nyilatkozva elmondta, hogy producer férje, Robert Tapert támogatta, hogy erotikus jeleneteket forgasson, bátorította őt, miközben tudta, hogy kényelmetlen helyzet lesz számára. Nem volt ellenére, hogy a felesége szexjelentben vegyen részt, de nem jelent meg túl gyakran a forgatáson.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Gods of the Arenaitt olvasható.