Vágólapra másolva!
A biztonsági őr nem ismerte fel a világbajnokot, ezért be sem engedte a monacói szórakozóhelyre, amire ő szó nélkül továbbállt.

Bár nem verte nagydobra, a Monacói Nagydíjat a Forma-1 2007-es világbajnoka, Kimi Räikkönen is a helyszínről nézte végig. Szombaton késő este érkezett meg az USA-ból, ahol egy NASCAR Nationwide futamon vett részt, de a hercegségben meghúzódott a háttérben, és jobbára a kikötőben ringatózó jachtjának fedélzetén lévő medencéből követte nyomon a pályán zajló eseményeket. Vele volt néhány barátja is, a "The Dudesons" nevű társulat tagjai, akik a finn tévének a Jackasshez hasonló műsorában lépnek fel.

A társaság este el akart ruccanni az egykori Renault-főnök Flavio Briatore nightclubjába, a beszédes nevű Billionaire-be - azaz Milliárdosba -, hogy kirúgjon egy kicsit a hámból. A biztonsági őr azonban nem ismerte fel a 2005-ös Monacói Nagydíj győztesét, és nem engedte be őket. Erre Räikkönen, aki mindig irtózott a felhajtástól, reklamálás helyett szó nélkül továbbállt a barátaival együtt.

A monacói verseny egyébként a forma-1-es szezon leglátványosabb eseménye, ezért mindig ez vonzza a legtöbb hírességet. Maga Briatore is ott feszített a paddockban és a rajtrácson, a fotósok egyik kedvence azonban a hagyományos péntek esti divatbemutatóra érkező Kim Kardashian volt. Az Amber Lounge Fashion Show keretében szokás szerint a versenyzők léptek színpadra a tervezők kreációiban, köztük Nico Rosberg, Felipe Massa, Paul di Resta, Vitalij Petrov és Adrian Sutil.