November második felétől igényelhető a K&H SZÉP-kártyája

Vágólapra másolva!
Október 15-től kezdi a Széchenyi Pihenőkártyához (SZÉP-kártya) kapcsolódó szerződések megkötését a K&H Bank - közölte a pénzintézet az [origo]-val.
Vágólapra másolva!

A SZÉP-kártya a hazai cafetéria-rendszerében az üdülési csekket felváltó elektronikus utalvány. Az üdülési csekkhez hasonlóan munkáltatóként kedvezményes adózású béren kívüli juttatást biztosít a munkavállalóknak. A kártyát meghatározott szolgáltatásokra lehet majd igénybe venni, jelenleg csak szálláshely-szolgáltatással együttesen.

Az érdeklődők október 3-tól a K&H Cégvonalon, a K&H vállalati ügyfélszolgálatán, valamint a K&H honlapján tudhatnak meg többet az új szolgáltatásról, illetve az igénylés és a szerződéskötés módjáról.

"A K&H több mint százezer munkáltatói ügyféllel rendelkezik a kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok körében" - idézi a bnank közleménye dr. Bába Ágnest, a lakossági banki divízióért felelős vezérigazgató-helyettest. "A K&H kiemelt szerepet szán a SZÉP-kártyához kapcsolódó technológia fejlesztésnek. Szolgáltatásainkat partnereink igényeihez igazítottuk, külön a munkáltatók és külön az elfogadók részére kialakított csomagot kínálunk majd, lehetővé téve a kártya elfogadását a POS terminálokon is" - áll a közleményben.