Vágólapra másolva!
Rhodri Giggs remek focistának, de emberileg "egy nagy nullának" nevezte a feleségével nyolc éven keresztül titkos viszonyt folytató bátyját, a Manchester Unitedben futballozó Ryan Giggset.

"Ryan nagyszerű futballista, de emberként egy nagy nulla. Inkább egy sunyi hernyónak nevezném" - mondta a The Sunnak a 34 éves Rhodri Giggs, aki tavaly egy levélből tudta meg, hogy a bátyjával, a Manchester Unitedben 614 mérkőzésen pályára lépett Ryan Giggsszel megcsalta őt a felesége.

"Natasha volt az életem, a hozzám legközelebb álló személy. Egy kézzel írott levélben mindent bevallott, mire én teljesen lezsibbadtam" - fogalmazott Rhodri Giggs, aki az angol lap szerint most szólalt meg először az eset óta.

Elmondta még, hogy remek fickónak tartotta korábban a bátyját, de mára teljesen megváltozott a véleménye. "Soha nem kért bocsánatot, pedig tönkretette az életemet a saját szexuális kalandja miatt."

"A legrosszabb az volt, amikor együtt láttam őket. Hősként tekintettem rá, aztán rájöttem, hogy titokban lefeküdt a feleségemmel, ez nagyon fájó volt" - tette hozzá.

Rhodri Giggs 2010-ben összeházasodott Natashával, de tavaly júniusban házasságtörésre hivatkozva válási kérelmet adott be, amelyben az is szerepel, Natashának el kell ismernie, hogy félrelépett.

A walesi legenda öccse mára meggondolta magát, és szeretné megmenteni a kapcsolatukat. "Szerelmes vagyok Natashába, ő a feleségem, és szeretném megmenteni a házasságunkat. Szép családunk van, úgy gondolom, egyszerűen csak manipulálta őt fiatalabb korában Ryan" - mondta.

Forrás: Northfoto

Az ügyből a Manchester Unitedben 614 meccsen pályára lépett Ryan sem tudott jól kijönni, mivel a 29 éves Natasha azt állította, hogy terhes volt a focistától, aki 500 fontot adott neki az abortuszra. Giggsről korábban az derült ki, hogy az egykori walesi szépségkirálynővel, Imogen Thomasszal (képünkön) csalta a feleségét, Staceyt.