Neville-lel erősített az angol válogatott

Vágólapra másolva!
Folyamatosan bővül a nemrégen kinevezett angol szövetségi kapitány, Roy Hodgson stábja. A szakember a napokban pályaedzőnek kérte fel az egykori válogatott védőt, Gary Neville-t, aki visszavonulása óta szakkommentátorként dolgozott.
Vágólapra másolva!

Az Angol Labdarúgó-szövetség május elsején nevezte ki a válogatott élére Roy Hodgsont, aki a szezon során a West Bromwich Albion mestere volt, és csak az utolsó bajnoki fordulót követően kezdte meg a tényleges munkát. Hodgson első feladata a szakmai stáb kiválasztása volt, és első lépésként az asszisztensét nevezte meg, aki az a Ray Lewington, akivel korábban a Fulhamnél dolgozott együtt.

Az ő felkérése nem jelentett meglepetést, annál inkább a pályaedző személye, hiszen erre a posztra Hodgson Gary Neville-t választotta. Az egykori 85-szörös válogatott védő tavaly nyáron vonult vissza, ezt követően szakkommentátorként dolgozott, de emellett megszerezte az edzői A-licencet is. Hodgson szerint Neville-t hatalmas tisztelet övezi játékoskarrierje miatt, nagy rutinnal rendelkezik a nemzetközi tornákról, ugyanakkor szakkommentátorként megmutatta, hogy képben van az aktuális trendeket illetően is.

www.globalsoccerapp.com