Cigi a szájban, cicik a kézben - eddig a horvátok az Eb császárai

Vágólapra másolva!
Férficsókot kapó szövetségi kapitány, kultikus sapka, Trapattonit felöklelő csatár, rendőröket korsókkal támadó szurkolók - a horvátokkal már most több dolog történt, mint ami sok más csapattal egy egész torna alatt szokott, és akkor még nem is látták a legkirályabb horvát szurkolót.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, a horvátoknak egyelőre nagyon tetszik a lengyel-ukrán Eb. Magabiztos győzelemmel kezdtek az írek ellen, amiért ráadásul Slaven Bilic szövetségi kapitányt egy férficsókkal jutalmazták. A vicces jelenetekről Mario Mandzukic is gondoskodott, aki véletlenül leterítette az Eb legidősebb edzőjét, Giovanni Trapattonit.

Szurkolóik aztán Poznanban engedték el magukat, egyik őrizetbe vett társukért például megrohamoztak három lengyel rendőrt, akiknek három méterről dobáltak söröskorsókat az arcukba. A magabiztosság az első meccsén rendhagyó sapkában feltűnő Bilicre is átragadt, aki nem törődve a spanyol és az olasz akadállyal állítása szerint már a kieséses szakaszra is készül.

De még ezeket is felülmúlja az a horvát szurkoló, aki sörrel a tatyijában, cigivel a szájában, egyszerre két nő cicijét fogdosva fényképezkedik.