Vágólapra másolva!
Jelentős lépést tett a Milan tartalékcsapata felé az U17-eseknél focizó Tamás Krisztián: a védőt kiválasztották a Milan szakemberei - írja a játékos nevelőegyesülete, a Haladás honlapja.

Tamás Krisztián 2011 nyarán igazolt az Illés Akadémiából az AC Milanhoz, ahol az elmúlt egy évben az U17-es csapatot erősítette. A balhátvédként bevethető, utánpótlás-válogatott labdarúgó idén nyáron újabb, hatalmas lépést afelé, hogy egyszer az AC Milan keretéhez tartozhasson: ősztől már a piros-feketék közvetlen utánpótlásának számító, a Magyarországon a Honvédot és a Siófokot is edző Aldo Dolcetti vezényelte Primavera csapatnál készülhet - olvasható a Haladas.hu-n.

Tamás a zöld-fehérek honlapjának elmondta: hiszi, hogy a jól sikerült első év még messze nem a csúcs: "Én is úgy éreztem, hogy jól sikerült az elmúlt szezonom, és bár gólt nem lőttem, jónéhány gólpasszt sikerült kiosztanom. Olaszországban három regionális ligában szerepelnek az 1995-ös korosztályos együttesei. Bár továbbjutottunk csoportunkból, később a Fiorentina, Catania, Empoli hármashoz sorsoltak minket, innen már nem sikerült továbblépnünk. Az utolsó két meccsen már nem is játszottam, a többin szinte kivétel nélkül pályára léptem, sőt, a korábbihoz hasonlóan egyszer tavasszal is meghívtak a Primavera-együtteshez."