Ingyen koncertek Balatonlellén

Ingyen koncertek Balatonlellén, babel kert, babel sound, Péterfy Bori
Vágólapra másolva!
Az idén akkor sem kell lemondanunk a koncertekről, ha alacsony költségvetésű nyaralást tervezünk. A balatonlellei Babel Kertben egészen szeptemberig egy sor népszerű fellépőt láthatunk ingyen.
Vágólapra másolva!

A balatonlellei Babel Kert Szabadtéri Színpad és Étteremben hétfő kivételével minden nap lesz valamilyen élő koncert, a legtöbb ingyen. Nem kell a zsebünkbe nyúlni, ha az Egy Kiss Erzsi Zene, a Nemjuci, a Pannonia All Stars Ska Orchestra, Tóth Vera, a Magashegyi Underground vagy a Besh o droM fellépésére vagyunk kíváncsiak, ezenkívül számos kevésbé ismert, de profi zenész produkcióját nézhetjük meg belépő nélkül.

Belépős lesz viszont többek között a Péterfy Bori & Love Band, a Palya Bea Szefárd Trió, Lajkó Félix, Rúzsa Magdi és az Irie Maffia koncertje, 2800-3500 forintot kérnek a jegyekért.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Július 17. és 22. között a Babel Kert lesz a Babel Sound rendezvénysorozat egyik helyszíne, ezekre a programokra a 3000 forintos napijeggyel lehet bejutni. A Babel Sound nem fesztivál, a programsorozaton a világzene, a jazz, a tánc és a gasztronómia világa egyaránt hangsúlyt kap, és minden évben új helyeken, új formában, új ötletekkel jelentkezik. Leginkább azoknak ajánljuk, akik unják a nagy fesztiválokat, és olyan propgramokat keresnek, ahová akár a kisgyereküket is magukkal vihetik.

Forrás: MTI/Kiss Dániel

A szervezők nem a nagy külföldi nevekre hajtottak, inkább az izgalmas, gyakran ismeretlen, ugyanakkor színvonalas csapatok bemutatása volt a céljuk. A programokat a zenei- és tánc workshopok, táncházak, beszélgetések, közös zenélés, jammelés egészíti ki. A Babel Kertben bizonyos napokon este 6-tól gyerekszínházi előadásokat is szerveznek, ingyenesen vagy 800 forintos jegyárért.