Vágólapra másolva!
A Budapest Bank Békéscsaba a norvég Stabaekkel találkozik a női kézilabda KEK harmadik fordulójában, míg az ÉTV-Érd a fehérorosz Gorodnicsankával csap össze az EHF-kupa második körében.

Ha az Érd túljut riválisán, akkor a következő körben a francia Metz-cel játszik majd. Az érdiek az első mérkőzést Fehéroroszországban október 13-án vagy 14-én, a visszavágót október 20-án vagy 21-én vívják.

A KEK-ben érdekelt másik magyar együttes, a - Békéscsabához hasonlóan a harmadik körben bekapcsolódó - Váci NKSE vagy a horvát Lokomotiva Zagrebbel, vagy a hármas csoport negyedik helyezettjével találkozik a BL-selejtező második fordulójából.

A KEK legutóbbi két kiírását megnyerő FTC Rail-Cargo Hungária a BL-selejtezőben a szlovák Iuventa Michalovcéval találkozik, s ha alulmarad a párharcban, akkor a KEK második körében a cseh Britterm Veseli nad Moravouval játszik.

Az EHF-kupa harmadik körében a Siófok KC-Galerius Fürdő a cseh Sokol Poruba és az orosz Asztrahanocska párharcának győztesével találkozik majd.

A KEK és az EHF-kupa harmadik fordulójában az első mérkőzéseket november 10-én vagy 11-én, a visszavágókat november 17-én vagy 18-án játszák.