Motorbalesetben elhunyt VV Lorenzo

Vágólapra másolva!
Kedden délben motorbalesetet szenvedett VV Lorenzo, a Való Világ első szériájának egyik játékosa. Lorenzót a baleset után kórházba szállították, ahol szerdán életét vesztette.
Vágólapra másolva!

Kedden délben motorbalesetet szenvedett Gerzsényi László, azaz VV Lorenzo, a Való Világ első szériájának játékosa. Lorenzót olyan súlyos sérülésekkel szállították kórházba, hogy életét már nem sikerült megmenteni - írta szerdán a Velvet.hu. A halálhírről Majoros Péter, azaz Majka is megemlékezett Facebook-oldalán, ahol egy Lorenzót ábrázoló kép mellé ezt írta: "Nyugodj, békében".

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint súlyos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt kedden délben az 51-es számú főúton. Egy 28 éves budapesti férfi közlekedett személygépkocsijával az 5202. számú úton Bugyi irányából. A kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a főúton Budapest irányába motorjával szabályosan közlekedő 40 éves férfinak, ezért összeütköztek. A baleset következtében a motorkerékpár vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol szerdán elhunyt.

VV Lorenzo a Való Világ első szériájában szerepelt, ahol Ágival keveredett szerelmi kalandba, de a pár később szakított. Lorenzo később megházasodott, és 2010-ben egy kisfia, majd egy lánya született. VV Lorenzo a Való Világ után nyitott egy quadpályát és egy motorosboltot, családjával Délegyházán élt.