Doktor House bánta nagyon a Dallas visszatérését

dallas
Vágólapra másolva!
Az első két, évadnyitó epizód a kereskedelmileg kiemelt korcsoportban, a 18-49-es korosztályban a legnézettebb két műsor volt szerda este, de teljes lakosságban is a legnézettebb volt a Dallas nyitóepizódja.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban nyáron debütált a Dallas 2012-es változata, amelyben a régek - Larry Hagman (Jockey), Patrick Duffy (Bobby) és Samantha (Linda Gray) - mellett fiatal színészek viszik a sztorikat. Augusztus 29-én dupla epizóddal nyitott az új sorozat: szerdán a kereskedelmileg kiemelt, 18-49 éves korosztályban a Dallas két része volt a két legnézettebb műsor. Az első epizód 28,5 százalékos (511 ezer néző), a második epizód 33,6 százalékos (505 ezer néző) nézettséggel ment az idősávjában.

Forrás: tnt.com

A TV2-n futó Doktor House messze elmaradt nézőszámban is (11,8 % SHR, 202 ezer néző), akárcsak az utána következő Született feleségek (7,5 % SHR, 101 ezer néző). Ami a teljes lakosságot illeti, annak körében is ez volt a legnézettebb műsor szerdán: az első részt 1 millió 218 ezren látták - közölte az RTL.

A netezők egy hétig bármikor találkozhatnak az öreg Jockey-val, mert az RTL Moston az első két rész szerdáig visszanézhető.

Larry Hagmanről itt írtunk bővebben, Patrick Duffyról pedig itt olvashat többet. Dallas-kritikánkat itt találja.