Új kreatív vezető a TV2-csoportnál

Vágólapra másolva!
Kinevezték a TV2 Csoport kábelcsatornáinak kreatív vezetőjét: Illés Gabriella irányítja a FEM3, a PRO4 és a SuperTV2 csatornák saját gyártású szórakoztató műsoraiért felelős területet - közölte a tévétársaság.
Vágólapra másolva!

Illés Gabriellát nevezte ki a TV2 Csoport kábelcsatornáinak kreatív vezetőjévé Kiss Péter, a TV2 programigazgatója. Feladata a jövőben új, saját gyártású műsorok kifejlesztése lesz a FEM3, a PRO4 és a SuperTV2 csatornákra vonatkozóan - közölte a TV2.

Tizennégy éves televíziós pályafutása során több hazai televízió csatornának dolgozott, számos műsortípusban tapasztalatot szerezve előbb riporterként, szerkesztőként, majd főszerkesztőként és producerként. Rendezőként jó néhány videoklip fűződik a nevéhez. Illés 2002 óta készít műsorokat a TV2-nek, kinevezéséig producerként, valamint a TV2 Akadémia képzési vezetőjeként tevékenykedett, melyet a továbbiakban is ellát. Producerként többek között olyan műsorokat jegyzett, mint a Mr és Mrs, A Nagy Duett, a Megasztár és a Propaganda. TV2-es munkája mellett a MAPSZ - Magyar Producerek Szövetsége - főtitkára.