Töltse az éjszakát a boncasztalon!

Vágólapra másolva!
A világ első, hullaházi élményt kínáló szállodáját akarja kialakítani egy hajdani boncteremből egy tasmániai vállalkozó.
Vágólapra másolva!

Haydn Pearce üzletember elképzelései szerint a morbid dolgokat kedvelő turisták boncasztalon vagy akár a holttestek tárolására szolgáló hűtőrekeszekben is éjszakázhatnának, s a létesítményhez tartozna egy fürdőkád is, amelyben hajdan a holttesteket mosdatták. A belső dizájn részét alkotnák az egykori bonceszközök is, de azért lenne lapostévé, sőt hagyományos fekhely is.

Az éjszakára síri csendet kínáló "hullaházhotel" a jövő év elején nyílik meg a tasmániai Derwent Valleyben, ha sikerül megszerezni a szükséges hely- és szakhatósági engedélyeket - írta a The Australian című lap.

Az 1950-es években emelt épület egy volt pszichiátriai intézethez tartott, amelyet évekkel ezelőtt vásárolt meg az amúgy régiségekkel kereskedő üzletember. A tíz éve használaton kívüli hullaház - több más épülettel együtt - egy komplex ingatlanfejlesztés részeként kapna új funkciót, csatlakozna az ideggyógyintézet területén már működő motelhez.

Pearce szerint mindig van elég őrült ember, aki ki akar próbálni valami mást, és számít a gótikus és az emo stílus követőire is.