Caramelnek kiesett pár perc a TV2 show-jából

Vágólapra másolva!
Lement a Voice második élő adása: az egyik legemlékezetesebb jelenet az volt, amikor Caramelnek kellett választania két énekese közül. A show után az egykori Megasztár-győztes elmondta, hogy roppant nehéz dolga volt.
Vágólapra másolva!

A Voice második élő show-jából Bakonyi Zsolt, Kriszta Réka Piroska, Pákai Petra és Karai Anna Roxanna esett ki, azaz nem a nők estéje volt ez a TV2-nél. Utóbbi itt-ott hamis volt, hörgött és ordibált, de emlékezetesen nagy show-t csinált, ennek ellenére mennie kellett. Mestere a döntés előtt felment a színpadra, és mélyen belenézett két, még reménykedő versenyzője szemébe.

"Kiesett pár perc... de borzasztó nehéz elengedni emberek kezét az utolsó pillanatban. Annát és Bálintot lehetetlen volt összehasonlítani, annyira különbözőek emberileg, zeneileg. Két szélsőséges műfajt képviselnek. Azért mentem oda hozzájuk, mert a személyes kontaktus nagyon fontos a nagy döntések pillanatában. Azt gondoltam, hogy könnyebb lesz döntenem, de ugyanazt a lelkesedést láttam a szemükben" - magyarázta Caramel a show után a SuperTV2-n.

Forrás:tv2

Karai Anna a kísérőműsorban elmondta, hogy először arra gondolt, hogy "Jézus, ez idejön!", majd azt hitte, hogy Caramel bizalmasan akar nekik mondani valamit, netán az energiát akarja érezni. "Szomorú vagyok, de közben örülök annak, hogy nem akárki ellen estem ki. Nem ciki Bálint ellen kiesni" - kommentálta az estét.

"Nyilván lesz egy csomó ember, aki nem fog szeretni, mert nem Anna jutott tovább, de én biztos vagyok abban, hogy ő nem fog eltűnni, el is megyek egy koncertjére" - vette át a szót Gájer Bálint. "Elvártam magamtól, hogy továbbjussak. A Megasztár-ban nem sikerült, de most ott vagyok a tizenhatban" - summázta.

Olvasnivaló: Kiesett Karai Anna, lement a második show